Cantharis D6 Bayan İstek Arttırıcı Damla


  • Ürün Kodu: B049

  • 15.00 TL


Tip Seçin:




Cantharis D6 Bayan İstek Artırıcı 20 ML

Cantharis D6 bayan azdırıcı damla bayanlardaki cinsel isteksizlik ve orgazm sorunlarına yönelik olarak geliştirilmiştir. Cinsel isteksizlik ve uyarılma sorunları yaşayan bayanların kullanımına uygun bir üründür. Cantharis D6 bayan istek artırıcı damla kullanım sonrasında kesinlikle etkisi kanıtlanmıştır. İsteksiz olan bir bayanı bu damla ile yerinde duramayan biri haline dönüştürebilirsiniz. İstek ve arzusuna dayanamazsınız. Cantharis D6 damla kadın cinsel istek arttırıcı bitkisel olarak üretilmiş olup kokusuz ve sağlık açısından herhangi zararı yoktur.

Cantharis D6 Bayan Azdırıcı Damla Nasıl Kullanılır?

  • Cantharis D6 bayan istek artırıcı damla kullanımı; planlanan cinsel aktiviteden ortalama 30 ile 45 dakika önce ya da sonra asitsiz bir içeceğin içerisine 6 ile 8 damla damlatılması önerilir.
  • Cantharis D6 damla bayanlar için özel üretilmiş bitkisel gıda takviyesidir.
  • Alkol ile tüketimi önerilmemektedir.
  • Hamile ve emziren bayanların kullanılması önerilmez.
  • Serin ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.
  • Evcil hayvanlardan uzakta muhafaza ediniz.

Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla yorumlar, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla etkisini nasıl gösterir, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla bursa, Cantharis D6 Bayan azdırıcı bitkisel damla, izmir Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla nerede bulabilirim, denizli Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla sipariş ver, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla satın al, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla uygun fiyata, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla orjinal ürün, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla fiyatı 2023, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla en iyisi hangisi ekşi, Cantharis D6 Bayan azdirici damla eczanede satilirmi, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla orjinal, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla fiyatı nedir, istanbul Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla kullanımı, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla 2023, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla ne işe yarar, ankara Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla nasıl kullanılır, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla eczane fiyatı, Cantharis D6 Bayan azdırıcı damla nerede satılır

.

Yorum Yaz

    Kötü           İyi

whatsapp