Spanish Fly Bayan İstek Arttırıcı Damla


  • Ürün Kodu: B056

  • 15.00 TL


Tip Seçin:




Spanish Fly Bayan Cinsel İstek Arttırıcı Damla

Ülkemizde bilinen en eski bayan damlaları arasında bulunan Spanish Fly Bayan Cinsel İstek Arttırıcı Damla, İspanyol sineği adında da bilinmektedir. 15 ML’lik damlatmalı özel şişesinde bulunan Spanish Fly damla ile kullanım miktarını ayarlamanız oldukça kolaylaştırmaktadır. Her kullanımda ortalama 3 ML kullandığınız düşünüldüğünde 5 farklı ilişkide kullanım için uygundur.

Spanish Fly Damla İle İsteğiniz Şehvete Kavuşacaksınız!..

Bayanlar için üretilen İspanyol Sineği Damla sayesinde artık cinsel isteksizlik sorunu ortadan kalkmaktadır. Çünkü bu ürün sitemiz üzerinden hızlı bir şekilde sipariş edilerek kullanılabilir. Bayanlarda en çok görülen sorunlardan olan cinsel isteksizlik aynı zamanda partneri de mutsuz etmektedir. Bu yüzden kısa sürede azdırıcı özelliğiyle birlikte dikkat çeken İspanyol Sineği damla nedir sorusuyla ilgili olarak vakit kaybetmeden sitemizden sipariş vermeniz yeterlidir.

Spanish Fly Damla Faydaları Saymakla Bitmez!..

Cinsel hormonların üretimine katkıda bulunur.
Sinir sistemini düzenler.
Çok kısa sürede etkisini gösterir.
Orgazm gücünü artırır.
Kadınların daha kolay ve kısa sürede orgazm olmasını sağlar.
Kan dolaşımını hızlandırır.
Kadınların ilişkiye hazır olmasını sağlar.
İlişki sırasında alınacak zevki büyük oranda artırır.

Spanish Fly  Bayan Azdırıcı Damla Kullanımı Çok Kolaydır.

Cinsel ilişkiden 15 dakika önce bayanlar dil altlarına 5 damla damlatarak beklemelidirler. Bayanın haberi olmadan eşleri tarafından sürpriz yapılması isteniyorsa, asit içermeyen herhangi bir içeceğin içerisine 7 damla damlatıp içirtilmesi ve yarım saat beklenilmesi yeterlidir.

Daha fazla kullanıldığı zaman daha iyi etki gösterir düşüncesi yanlış bir düşüncedir. Bundan dolayı tavsiye edilen kullanım miktarını aşmamanız önemle rica olunur.

 

Spanish Fly Bayan azdırıcı damla, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla yorumlar, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla etkisini nasıl gösterir, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla bursa, Spanish Fly Bayan azdırıcı bitkisel damla, izmir Spanish Fly Bayan azdırıcı damla, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla nerede bulabilirim, denizli Spanish Fly Bayan azdırıcı damla, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla sipariş ver, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla satın al, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla uygun fiyata, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla orjinal ürün, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla fiyatı 2023, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla en iyisi hangisi ekşi, Spanish Fly Bayan azdirici damla eczanede satilirmi, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla orjinal, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla fiyatı nedir, istanbul Spanish Fly Bayan azdırıcı damla, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla kullanımı, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla 2023, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla ne işe yarar, ankara Spanish Fly Bayan azdırıcı damla, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla nasıl kullanılır, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla eczane fiyatı, Spanish Fly Bayan azdırıcı damla nerede satılır

.

Yorum Yaz

    Kötü           İyi

whatsapp