Q7 Afrodizyak Çikolata


  • Ürün Kodu: B095

  • 15.00 TL


Tip Seçin:




Q7 Afrodizyak Çikolata

Q7 Chocolate Natural Aphrodisiac, cinsel sürüşünüzü artıran hem erkekler hem de kadınlar için Viagra'ya mükemmel bir alternatif. Eşinizle bu çikolatayı yemenin tadını çıkarabilir ve gece boyunca inanılmaz bir romantik deneyim yaşayabilir ve ilişkinizdeki ateşi geri getirebilirsiniz.

Ne sunuyoruz:

Kullanımdan sonra şehvet, cinsel istek ve cinsel dürtü arttırır. Eşinizle bir parça çikolata paylaşarak ikinizi de azgın yapar. Q7 Çikolata in yatağa olan güveni arttırır. Kadınları yatakta mutlu eder ve erkekler ormanın kralı gibi hissederler.

Q7 Çikolata Doğal Afrodizyak iCinsel heyecanı arttırır ve daha güçlü orgazm sağlar. Enerjiniz orgazmdan sonra da devam edecek.

Erkekler Üzerindeki Etkileri:

Çok güçlü bir erkek ereksiyon gücü getirmeye yardımcı olur ve sperm sayısını arttırır.

Erken boşalmayı iyileştirir ve boşalmayı geciktirir. Ereksiyon süresini uzatın.

Cinsel gücü teşvik edin ve artırın.

Cinsel ilişki sayısını artırmaya yardımcı olur.

Kadınlar Üzerindeki Etkileri:

Sadece 45 dakika içinde etki gösterir.

Vajinayı daraltarak cinsel sırasında haz ve konforu artırın.

Korku ve kaygıyı azaltmaya yardımcı olun.

Mukusu azaltır.

Kadınlarda libidoyu arttırır.

Östrojen sekresyonunu arttırın.

Menopozdan sonra yorgunluğu ve hipertansiyonu artırır.

G noktasının hassasiyetini arttırır.

Q7 Afrodizyak Çikolata Nasıl Kullanılır:

Yemekten 1 saat önce veya sonra günde 2 parça yiyin. Etkiyi hissetmek 30 dakika kadar sürebilir.

Sonuçlar :

Siz ve sevgili partneriniz için cinsel hayatınızı iyi değiştirecek inanılmaz bir sürpriz. Zevk almak!

Malzemeler:

Şeker, Hindistan Cevizi, Bitkisel Yağ, Yağsız Süt Tozu, Kakao Tozu, Lesitin, Aroma, Tuz, Susam, Doğal Ginseng, Epimedium (Azgın Keçi Otu), Zencefil.

 

performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata,Cinsel performans Q7 Afrodizyak Çikolata,Cinsel performans Q7 Afrodizyak Çikolata eczane satışlı,Cinsel performans Q7 Afrodizyak Çikolata fiyatı,Cinsel performans Q7 Afrodizyak Çikolata sipariş ver,Cinsel performans Q7 Afrodizyak Çikolata güncel fiyat,cinsel performans arttırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata,erkek performans arttırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata,performans arttırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata aktar,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata bitkiler,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata bitkisel haplar,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata besinler,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata bayan istek,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata bitkisel ürünler,performans artıran Q7 Afrodizyak Çikolata fiyatları,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata ilaçlar eczane,performans arttırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata jel,performans artirici Q7 Afrodizyak Çikolata kadin,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata alma,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata avrupa,performans arttırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata aktar,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata bitkiler,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata eczane,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata enerji içeceği,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata fiyatlar,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata gergedan boynuzu,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata gücü,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata macun,performans artırıcı Q7 Afrodizyak Çikolata

.

Yorum Yaz

    Kötü           İyi

whatsapp