48 Hours Cinsel Enerji İçeceği


  • Ürün Kodu: B071

  • 20.00 TL


Tip Seçin:




48 Hours Cinsel Enerji İçeceği

Partnerinizle İletişiminizi Güçlendirecek Özgüveninizi Artıracak olan Bu İçecek Sayesinde Yaşamınızdaki Mutluluk Hayatınızın Birçok Alanına Yansır.

Cinsel birliktelikleri de daha uzun, yoğun yani daha yüksek bir performansa sahip olmak için 48 Hours Gold Ginseng İçeceği sizler için sunuyoruz.

48 Hours Gold Enerji İçeceği de diğer tüm ürünlerimiz gibi doğal ginseng ile formüle edilip, hazırlanmıştır. 30-60 dakika içinde etkisini gösterebilen 48 Hours Gold Ginseng İçeceği ile çok daha yüksek bir performansa sahip olabilirsiniz.

48 Hours Gold Ginseng İçecek 150 mL’lik ambalajlarda satışa sunulmaktadır. Ginseng ile formüle edilmiş olduğu için yüksek bir afrodizyak etkisi olan 48 Hours Gold Ginseng İçecek, aynı zamanda serinletici nar aromalı bir gazlı içecektir. 48 Hours Gold Ginseng İçecek aynı zamanda enerji içeceği ile aynı özelliklere ve viteminlere sahiptir. Ginseng ile sağlanan uyarıcı etkisiyle cinsel performansı arttırır. Enerjinizi yükseltmek içinde kafeinle zenginleştirilmiştir.

48 Hours Gold Ginseng İçecek 30-60 dakika içinde etkisini gösterebilir. Bu etki 48 saate kadar sürebilir. Ginsengin afrodizyak etkisiyle hazırlanan bu enerji içeceği sizi de partnerinizi de asla yarı yolda bırakmaz.

48 Hours Gold Ginseng İçeceği erkek kullanıcılar için üretilmiştir.

48 Hours Cinsel Enerji İçeceği Kullanımı: Sipariş ettiğiniz 48 Hours Gold Ginseng İçeceği aldıktan sonra gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Ürün tek kullanımlıktır.

.

Yorum Yaz

    Kötü           İyi

whatsapp