Şahımerdan Epimedyumlu Macun 240 gr


  • Ürün Kodu: B97

  • 35.00 TL


Tip Seçin:




Şahımerdan Epimedyumlu Macun Nasıl Kullanılır

Şahımerdan Epimedyumlu Macun nasıl kullanılır sorusunu detaylıca cevaplamadan önce kimlerin bu macunu kullanmaya uygun olduğunu ve kimlerin kullanmaması gerektiğini belirtmekte fayda var. erkek ve kadınlar macunu kullanabilir.

İhtiyaçtan 1 saat öncesi iyice karıştırıldıktan sonra tahta kaşık veya plastik kaşık ile bir tatlı kaşığı kullanılır. Kesinlikle metal kaşık kullanmayınız çünkü etkisini azaltır. Aç karnına etkisinin arttığı gözlemler arasındadır.

1 Tatlı Kaşığı Kullanılması Tavsiye Ediliyor

Şahımerdan Epimedyumlu Macun kullanımı oldukça basit olmakla birlikte aktiviteden 1 saat önce 1 tatlı kaşığı kullanılması tavsiye edilmektedir. Daha fazla tüketilmesi olumlu yönde daha fazla etki göstereceği anlamı taşımadığı gibi baş ağrısı, yüksek tansiyon, kalp çarpıntısı, burunda tıkanıklık ve mide yanması gibi sağlık sorunlarına da sebep olabilir. Bu nedenle tavsiye edilen miktar olan 1 tatlı kaşığı olarak tüketilmesine özen gösterilmelidir.

Yemeden Önce İyice Karıştırın

Şahımerdan Epimedyumlu Macun kıvamında olduğu ve bir çok bitkinin karışımından elde ediliği için her porsiyon kullanışta aynı derecede fayda etmesi isteniyorsa; yenmeden önce kavanoz içinde kaşık(ağaç veya plastik kaşık) ile güzelce karıştırılarak homojen hale getirildikten sonra tüketilmelidi.

 

Şahımerdan Epimedyumlu Macun, Şahımerdan Epimedyumlu Macun 240 gr, Şahımerdan Epimedyumlu Macun nerden bulabilirim, Şahımerdan Epimedyumlu Macun satın al, Şahımerdan Epimedyumlu Macun sipariş ver, Şahımerdan Epimedyumlu Macun uygun fiyata

.

Yorum Yaz

    Kötü           İyi

whatsapp