Optimus Mendil 7li


  • Ürün Kodu: B011

  • 10.00 TL


Tip Seçin:




Optimus Mendil

Türkiye de ki erkekler için yeni bir kavram sayılabilir. Cinsel performans ürünleri arasında yenilik açısından en dikkat çekici ürünlerin başında gelen geciktirici mendiller Avrupa da ve özellikle de Amerika Birleşik Devletlerinde on yıllardır kullanılan ürünlerdir. Geciktiriciler arasında hatırı sayılır bir satış sayısına ulaşan geciktirici mendiller diğer geciktiricilere göre çok büyük farklılıklar ortaya koymaktadır. Öncelikle gerçek bir mendil gibi olan ve sadece mendilin geciktirici özelliği olduğunu düşünebilirsiniz. Daha önce kullanmamış ve görmemiş erkekler için bu açıklama yeterlidir. Ancak etkisi ve kullanımı hakkında daha detaylı bilgi vermek gerekmektedir.

 

Geciktirici mendiller cinsel ilişkiden hemen önce kullanılır. Cinsel ilişkiden hemen önce kullanılan geciktirici mendiller kısa sürede etkisini göstermektedir. Öyle ki kısa sürede etkisini gösteren geciktirici mendillerin bir özelliğini vurgulamış olduk. Çünkü alternatif geciktiriciler anında etki yapmayabiliyorlar ve ani cinsel ilişki öncesi kullanımlarda performans düşüklüğü olabiliyor ancak geciktirici mendiller ise anında etki etmektedir ve bu oldukça önemli bir özelliktir.

Geciktirici mendiller sertleşmiş penise kullanılır ve penisin her yerine bir kaç defa sürülerek kullanılan ürünlerdir. Yani geciktirici mendili sertleşmiş bir penise, her yerine eşit olacak şekilde öneri olarak birden fazla kez sürmeniz önerilir. Sonrasında ise cinsel ilişkiye hazırsınız demektir. Geciktirici mendil kullanırken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise penisin kesinlikle temiz olma koşuludur. Aksi takdir de geciktirici mendiller yeterince derinin altına nüfuz edemeyebilir.Bu yüzden geciktirici mendilleri kullanmadan önce penisin her yerini çok iyi şekilde yıkamaz ve temizlemek gerekmektedir.

 

Optimus geciktirici sprey, Optimus geciktirici sprey yorumlar, Optimus geciktirici sprey nasıl kullanılır, en iyi Optimus geciktirici sprey hangisi, Optimus geciktirici sprey fiyatları, Optimus geciktirici sprey, Optimus geciktirici sprey aynı gün teslim, Optimus geciktirici sprey antalya, Optimus geciktirici sprey ankara eczane, ankara Optimus geciktirici sprey, alman Optimus geciktirici sprey, alman malı Optimus geciktirici sprey, adana Optimus geciktirici sprey, Optimus geciktirici sprey eczanelerde bulunur mu, Optimus geciktirici sprey sipariş ver, Optimus geciktirici sprey satın al, Optimus geciktirici sprey uygun fiyat, Optimus geciktirici sprey orjinal satın al, Optimus geciktirici sprey, Optimus geciktirici cep spreyi, cinsel Optimus geciktirici sprey eczane, en cok satilan Optimus geciktirici sprey, Optimus geciktirici sprey çeşitleri, en çok satılan Optimus geciktirici sprey, Optimus geciktirici sprey delay 48000, Optimus geciktirici sprey denizli, Optimus geciktirici sprey diyarbakır, Optimus geciktirici sprey eczane fiyatları 2023, Optimus geciktirici sprey eczane, Optimus geciktirici sprey 2023, Optimus geciktirici sprey etkisi ne zaman geçer, Optimus geciktirici sprey etkisi, Optimus geciktirici sprey etkisi ne kadar sürer

.

Yorum Yaz

    Kötü           İyi

whatsapp