Viga 84000 Geciktirici Krem


  • Ürün Kodu: B018

  • 25.00 TL


Tip Seçin:




Viga 84000 Geciktirici Krem

Erkeklerin özellikle cinsel ilişki sırasında sorun yaşaması hayatlarının her alanını etkileyebiliyor. Son zamanlarda çeşitli sebeplerden dolayı erkeklerde erken boşalma gibi cinsel sorunlar da sonu gelmeyen bir akım olarak ortaya çıkmıştır. Bu durum erkeğin cinsel ilişki sırasında vücudunun kontrolünü kaybetmesine ve iradesi dışında boşalmasına neden olur. Bu nedenle kadınlar da ilişki sırasında tatminsizlik yaşarlar. Bu nedenle geciktirici krem ​​gibi ürünler bir partnerin imdadına yetişebilir. Viga 84000 Geciktirici Krem sayesinde erkekler erken boşalma problemlerini ortadan kaldırarak daha özgür bir cinsel yaşama kavuşuyor.

Viga 84000 Geciktirici Krem Ne İşe Yarar?

Günümüzde önemli sayıda erkek erken boşalma sorunu ile karşı karşıyadır. Bu nedenle kısa boşalma yaşayan erkekler, boşalma süresini en üst düzeye çıkarmak için Viga 84000 Geciktirici Krem gibi ürünler kullanırlar. Bu ürün, birçok erkeğin başarılı boşalma testleri için yanlarında olmasına yardımcı olmuştur. Bu ürünü kullanarak ilişki sırasında boşalma süresini 1 saate kadar uzatabilirsiniz. Ancak bu süre kişiden kişiye değişebilmektedir. Bu yüzden belirtilen süreden azsa bir sorun olduğunu düşünmeyin.
Bazı erkekler ayrıca erektil disfonksiyon ve erken boşalma gibi sorunlar yaşarlar. Bu ürün sizi sık sık sertleştiren erken boşalmayı önler. İlişkiniz 5 ejakülasyona kadar sonuçlandı. İnsan sağlığına ve karşı cinse herhangi bir olumsuz etkisi yoktur. Bu nedenle uzun süre bu ürünü kullanarak cinsel ilişkiyi uzatmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Viga 84000 Geciktirici Krem Nasıl Kullanılır?

Viga 84000 Geciktirici Krem uzun süredir Avrupa ve Türkiye'de geniş bir kullanıcı kitlesi kazanmıştır.Doğru kullanıldığı sürece erken boşalma sorununu tamamen ortadan kaldırabilmektedir. Genel olarak konuşursak, belirli bir kullanıcı talimatı kesin çizgilerle çizilmese de, belirli öneriler verecektir. Öncelikle bu ürünü kullanırken boşalma zamanınıza dikkat etmelisiniz. Normal ejakülatör iseniz ilişkiden yarım saat önce penise yedirmeniz yeterlidir. Ancak erken boşalma sorununuz varsa, süreyi olabildiğince uzatmak için yarım saatten 5 dakika önce penise uygulayabilirsiniz. Uygulama sırasında dikkat etmeniz gereken asıl şey penisi beslemektir. Bunu sağladığınızda etki penisin uç ve taban bölgesinden başlayacak ve en iyi performansı elde edebileceksiniz.

.

Yorum Yaz

    Kötü           İyi

whatsapp