Estrogenolit Bayan İstek Arttırıcı Tablet


  • Ürün Kodu: B033

  • 15.00 TL


Tip Seçin:




Estrogenolit Bayan İstek Arttırıcı Tablet Nedir? Ne İşe Yarar?

Estrogenolit bayan tablet 6 kapsül, ülkemizde bayanlara yönelik olarak üretilmekte olan gıda takviyesi üründür. Estrogenolit bayan azdırıcı hap olarak da bilinmektedir. Ürünün herhangi bir rengi veya kokusu bulunmadığından, su ile bile tüketildiği taktirde içildiği anlaşılmamaktadır.

Estrogenolit Bayan İstek Arttırıcı Tablet Etkileri

  • Bayanlarda cinsel isteği artırır.
  • Cinsel soğukluğu giderir.
  • Bayanlar da cinsel korkuyu yenmelere yardımcı olur.

Estrogenolit Bayan İstek Arttırıcı Tablet Nasıl Kullanılır?

Planlanan cinsel birliktelikten ortalama yarım saat önce, bir kapsül Estrogenolit tablet bol su ile tüketilerek içilir. Tavsiye edilen süre geçtikten sonra cinsel ilişkiye başlayabilirsiniz. Günde tavsiye edilen kullanım miktarı 1 kapsül şeklindedir. Dilerseniz de yemeklerinizin veya içeceklerinizin içerisine kapsülü boşaltarak da tüketebilirsiniz.

Tavsiye edilen kullanım miktarı artırıldığında daha iyi etkilerin gözlenmesi söz konusu değildir. Bundan dolayı tavsiye edilen tüketim miktarına uymanızı tavsiye ederiz.

 

Estrogenolit Bayan azdırıcı damla, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla yorumlar, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla etkisini nasıl gösterir, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla bursa, Estrogenolit Bayan azdırıcı bitkisel damla, izmir Estrogenolit Bayan azdırıcı damla, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla nerede bulabilirim, denizli Estrogenolit Bayan azdırıcı damla, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla sipariş ver, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla satın al, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla uygun fiyata, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla orjinal ürün, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla fiyatı 2023, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla en iyisi hangisi ekşi, Estrogenolit Bayan azdirici damla eczanede satilirmi, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla orjinal, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla fiyatı nedir, istanbul Estrogenolit Bayan azdırıcı damla, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla kullanımı, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla 2023, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla ne işe yarar, ankara Estrogenolit Bayan azdırıcı damla, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla nasıl kullanılır, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla eczane fiyatı, Estrogenolit Bayan azdırıcı damla nerede satılır

.

Yorum Yaz

    Kötü           İyi

whatsapp