Blue Drops Bayan Azdırıcı Damla


  • Ürün Kodu: B038

  • 15.00 TL


Tip Seçin:




BLUE DROPS BAYAN İSTEK ARTIRICI DAMLA 50 ML

Blue Drops bayan azdırıcı damla bayanlardaki cinsel isteksizlik ve orgazm sorunlarına yönelik olarak geliştirilmiştir. Cinsel isteksizlik ve uyarılma sorunları yaşayan bayanların kullanımına uygun bir üründür. Blue drop bayan istek artırıcı damla kullanım sonrasında kesinlikle etkisi kanıtlanmıştır. İsteksiz olan bir bayanı bu damla ile yerinde duramayan biri haline dönüştürebilirsiniz. İstek ve arzusuna dayanamazsınız. Blue drop damla kadın cinsel istek arttırıcı bitkisel olarak üretilmiş olup kokusuz ve sağlık açısından herhangi zararı yoktur.

Blue Drops Bayan Azdırıcı Damla Nasıl Kullanılır?

  • Blue Drops bayan istek artırıcı damla kullanımı; planlanan cinsel aktiviteden ortalama 30 ile 45 dakika önce ya da sonra asitsiz bir içeceğin içerisine 6 ile 8 damla damlatılması önerilir.
  • Blue drops damla bayanlar için özel üretilmiş bitkisel gıda takviyesidir.
  • Alkol ile tüketimi önerilmemektedir.
  • Hamile ve emziren bayanların kullanılması önerilmez.
  • Serin ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.
  • Evcil hayvanlardan uzakta muhafaza ediniz.

Blue Drops Bayan azdırıcı damla, Blue Drops Bayan azdırıcı damla yorumlar, Blue Drops Bayan azdırıcı damla etkisini nasıl gösterir, Blue Drops Bayan azdırıcı damla bursa, Blue Drops Bayan azdırıcı bitkisel damla, izmir Blue Drops Bayan azdırıcı damla, Blue Drops Bayan azdırıcı damla nerede bulabilirim, denizli Blue Drops Bayan azdırıcı damla, Blue Drops Bayan azdırıcı damla sipariş ver, Blue Drops Bayan azdırıcı damla satın al, Blue Drops Bayan azdırıcı damla uygun fiyata, Blue Drops Bayan azdırıcı damla orjinal ürün, Blue Drops Bayan azdırıcı damla fiyatı 2023, Blue Drops Bayan azdırıcı damla en iyisi hangisi ekşi, Blue Drops Bayan azdirici damla eczanede satilirmi, Blue Drops Bayan azdırıcı damla orjinal, Blue Drops Bayan azdırıcı damla fiyatı nedir, istanbul Blue Drops Bayan azdırıcı damla, Blue Drops Bayan azdırıcı damla kullanımı, Blue Drops Bayan azdırıcı damla 2023, Blue Drops Bayan azdırıcı damla ne işe yarar, ankara Blue Drops Bayan azdırıcı damla, Blue Drops Bayan azdırıcı damla nasıl kullanılır, Blue Drops Bayan azdırıcı damla eczane fiyatı, Blue Drops Bayan azdırıcı damla nerede satılır

.

Yorum Yaz

    Kötü           İyi

whatsapp